"Не вважаю, що у мене булімія": Оля Полякова назвала свою справжню вагу та розповіла, що робить у разі переїдання

Оля Полякова у новому випуску "Дорослі дівчата" з Машею Єфросиніною зізналася, скільки важить насправді, і яку свою вагу вважає ідеальною. Крім того, зірка вперше зізналася шанувальникам, що має психологічну проблему, з якою вона ніяк не бореться, передають Патріоти України.

Полякова зізналася, що важить 67 кг. Цю вагу вона спеціально утримує, адже нормальна вага артистки без дієт – 70 кг. Для того, щоб виступати на сцені та влазити у сценічні костюми, Полякова змушена регулювати набрані кілограми. Позбавляється їх вона іноді нетрадиційним способом. Артистка "вириває" зайву їжу.

Маша Єфросиніна запитала співачку, навіщо вона так робить, адже це дуже шкідливо. Вона припустила, що така звичка може говорити про наявність булімії.

"Я хочу зізнатися, я не страждаю на булімію, але якщо я пережираю, - я йду і вириваю їжу", - сказала в ефірі Оля Полякова.

Полякова зазначила, що не вважає, що має булімію. Артистка просто позбавляється зайвої їжі, якщо у неї попереду якісь зйомки, де потрібно бути у формі.

"Це не відбувається системно. Це відбувається тоді, коли в мене дедлайн, а я об'їлася. Я знаю, що коли ти об'їдаєшся, то їси усе. Але в мене не така історія. Це якщо я пішла у ресторан, з'їла пасту, піццу, а потім ще десерт, і я із таким повним шлунком...", - пояснила свою позицію артистка.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...