Не виключено, що малюків буде двоє: Періс Хілтон вагітна, - ЗМІ

Американська телезірка, світська левиця, актриса, модель та бізнес-леді Періс Гілтон вагітна своєю першою дитиною. Про це повідомило видання Page Six, передають Патріоти України.

Не виключено, що дітей у Гілтон буде одразу двоє. Раніше вона зізналася, що збирається завагітніти за допомогою ЕКЗ і стати матір'ю різностатевих двійнят. З цією метою вона заморозила свої яйцеклітини.

Майбутній щасливий батько — наречений Періс, 40-річний бізнесмен Картер Реум. Вони заручилися у лютому цього року в день народження Гілтон — через рік після початку їхнього роману. Це буде її перший офіційний шлюб, хоча в минулому у неї був цілий ряд романів і заручин. Зірка впевнена, що з Картером, якого вона називала чоловіком її мрії, нарешті буде щаслива.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...