"Не вистачило сміливості": Санта Дімопулос розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу

Співачка Санта Дімопулос розлучилась зі своїм чоловіком-бізнесменом Ігорем Кучеренком.Про це артистка повідомила у своєму фотоблогу. За словами, Санти це трапилося давно, втім лише зараз вона наважилася про це розповісти. До слова, ексобранці не мають жодних образ один на одного і залишаються друзями задля виховання дітей, передають Патріоти України.

"Кінець... це тільки новий початок. Наша прекрасна історія в 11 років шлюбу добігла кінця. Жодної драми, жодної метушні, жодної образи. Ми залишаємося сім'єю, батьками та справжніми друзями. На жаль, незважаючи на відданість та любов, які ми маємо один до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це було нелегко прийняти, хоча це був свідомий вибір. Я вдячна за неймовірну доньку, безумовну любов, сім'ю, підтримку, безцінні моменти та всю прекрасну частину нашого спільного шляху. Це назавжди буде мати велику цінність для мене.

Не вистачило сміливості написати про це раніше, бо стільки болю, втрат і переживань, що наше здається не на часі... Але щоб вберегти себе і своїх близьких від дискусій і непотрібних запитань, я вирішила бути чесною до кінця і, як публічна людина, розставити все по поличкам", - написала Санта.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...