"Не забувай, що ти - найкраща! Люблю всім серцем!": Влад Яма опублікував відверте фото дружини

Хореограф і суддя проекту "Танці з зірками" на 1+1 Влад Яма опублікував у себе в Instagram-блозі досить відверте фото своєї дружини Ліліани. Так Яма вирішив публічно привітати кохану з її днем народження, повідомляють Патріоти України.

"Ось як закохався в ці очі багато років тому ... так і продовжую закохуватися все більше! І не тільки в очі... Спасибі тобі за натхнення, мудрість, доброту і Сина! І не забувай, що ти-найкраща! Люблю всім серцем! З днем народження!", - написав Влад Яма.

На відвертому знімку засмагла дружина Ями Ліліана позує в боді тілесного кольору з принтами у вигляді татуювань. До камери вона розгорнута боком. Шанувальники звернули увагу на засмаглу шкіру жінки, і на те, яка у неї ідеальна фігура.

"З іменинницею, Влад! Всього найкращого!", "Всього...завше....вчасно, вітаю", "красиве привітання", "Можна було фотку і скромніше. Вона ж твоя дружина", " На день народження фото з задом. Світ збожеволів", - пишуть шанувальники в коментарях до публікації Влада Ями в Instagram.


"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...