"Не здивована": Олена Шоптенко зізналася, чи підтримує зв'язок з ексчоловіком Дмитром Дікусаром, який служить у ЗСУ

Танцівниця Олена Шоптенко висловилася щодо свого колишнього чоловіка, хореографа Дмира Дікусара, який на початку війни став на захист нашої країни. Для багатьох вчинок Дмитра став несподіванкою, однак, за словами Олени, вона не була здивована саме таким рішенням ексчоловіка, передають Патріоти України.

"Я не була здивована. Я знаю Діму, він завжди був за справедливість. У нього дуже гостре відчуття справедливості. Він - прекрасна люди і в нього дуже високі цінності. Я не була здивована цим його вчинком", -сказала Шоптенко в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Також танцівниця відповіла, чи спілкується зараз з колишнім чоловіком. Так, за словами Олени, вони з Дмитром не підтримують тісний зв'язок, але вона все одно хвилюється за нього та намагається дізнаватися, як в нього справи через спільного знайомого.

"Ми зв'язувалися не часто. Звісно, що він не може говорити, де він. Не може бути діалогу. У нас є спільний знайомий, мій колега, з яким він більше спілкується. Я від нього дізнаюся якісь новини. Так, ми спілкувалися з Дмитром один раз. Я завжди боюся запитати щось не те, багато чого не можна. Я відчуваю дуже велику повагу, до Діми завжди її відчувала. У нас насправді дуже хороші стосунки. Ми працювали разом. Не можу повірити, що минулого року, що ми зовсім нещодавно працювали на одного проєкті. Звичайно, страшно трохи. Але я вірю і знаю, що все буде добре", - поділилася Шоптенко.

Нагадаємо, що Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко були у шлюбі три роки. Пара зіграла весілля у червні 2013, але у квітні 2016 танцівниця оголосила про розставання з коханим. Попри все, після розлучення зірки змогли зберегти гарні стосунки та разом продовжували працювати на телевізійних проєктах.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...