Не зміг навіть попрощатися: Андрій Бєдняков згадав останні слова мами, яка померла в Маріуполі

Зірка "Орла і Решки" Андрій Бєдняков розповів, що останні дні життя його мама провела в комі. Вона давно хворіла, тому за нею дивилися доглядальниці. Цим телеведучий поділився в інтерв'ю Славі Дьоміну і уточнив, що з матір'ю він давно не спілкувався.

"Про це ніхто не знав. Мама хворіла, і коли вона вже сама не могла нічого робити, з нею були доглядальниці. І коли вже почалося це все (повномасштабна війна в Україні, - ред), вона одній з доглядальниць сказала, що все, це кінець. Це останні мамині слова, які я почув від людей", - сказав Бєдняков.

Андрій не зміг попрощатися зі своєю мамою, оскільки вона померла в повністю заблокованому окупантами Маріуполі. В інтерв'ю Бєдняков згадав також про батька, який пішов з життя ще в 2012 році. Чоловік уточнив, що тоді він став дорослішим і мудрішим. А після смерті мами став ще й самотнім.

"Ти стаєш самотнім. Тому що ти потрібен найбільше своїм батькам. Так, є родичі, дружина, діти, брати, сестри, але ніхто тебе не любить так, як твої мама і тато. Тому я десь став самотнім", - резюмував телеведучий.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...