Не змогла стримати сліз: Полякова виконала гімн України на матчі Фенербахче - Шахтар у Стамбулі

Співачка Оля Полякова виступила на стадіоні у Стамбулі, де відбувся благодійний матч Фенербахче — Шахтар. Вона заспівала гімн України, після чого розплакалася, передають Патріоти України.

Оля Полякова та український футбольний клуб Шахтар вирушили у благодійний тур світом. Команда грає на стадіонах різних країн, а артистка супроводжує початок кожного матчу гімном України.

19 квітня пройшов матч на стадіоні "Шюкрю Сараджоглу" у Стамбулі. Перед матчем артистка виконала гімн України. Біля неї були футболісти донецького Шахтаря. Гравці вийшли на поле в білих футболках та з фотографією 4-річної Аліси. Дівчинка з перших днів повномасштабної війни перебуває у бомбосховищі Маріуполя.

Після цього виконавиця виконала свою "Колискову" на трибуні. Оля не змогла стримати сліз, оскільки стадіон почав скандувати "Україна". Українці, ми обов'язково вистоїмо! – наголосила Полякова.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова та Шахтар у рамках благодійного туру побували в Греції. Там артистка також зворушила виконанням гімну України. Тур на підтримку нашої держави та армії продовжується.

Важливо! Збройні Сили України дають відсіч ворогу. Ми – під надійним захистом наших військових. А міжнародні партнери підтримують Україну і накладають санкції на Росію.

Засвітила животик у новому кліпі: Співачка Ірина Федишин знову при надії

середа, 8 травень 2024, 2:35

Популярна українська співачка Ірина Федишин готується втретє стати мамою. Артистка поділилася кадрами з округлим животиком. . Сьогодні Ірина Федишин представила новий кліп на пісню "Секрет", де і повідомила радісну новину про вагітність. Знаменитість...

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...