"Не знала, як пережити": Відома українська співачка втратила дитину під час війни

Українська співачка Тереза Балашова, яка виступає під псевдонімом СолоХа, в інтерв'ю для Слави Дьоміна зізналася, що втратила дитину на ранніх термінах вагітності, передають Патріоти України.

Артистка розповіла, що під час війни дізналася про вагітність. Вона мало кому про це розповідала, хотіла почекати три місяці, щоб переконатися, що з плодом все в порядку.

Однак навесні у неї стався викидень. "Це для мене було сакральне. Як кажуть – три місяці переживаєш, тоді вже все буде добре. Найбільш важкі – це три місяці, коли плід формується. Я чекала три місяці і потім вже хотіла розповісти. Я про це дізналася о 10 ранку, коли була на прийомі у лікаря. Я була сама. Я не розуміла, що робити, у мене був вибух мозку", - поділилася своїм болем СолоХа.

Вона зізналася, що важко переживала втрату. Співачка навіть намагалася втопити своє горе в алкоголі, але це не принесло полегшення. Балашова вважає, що причиною викидня могли стати її численні нервові зриви через війну.

"Чесно кажучи, я не знала як пережити. Я просто купила пляшку вина і сама її випила. Тому що я не знала як мені розрядитися. ... Зараз я не вагітна. На жаль, я втратила дитину, тому що у мене були нервові зриви. Я вже всю цю ситуацію виплакала. Тривалий час я оговтувалася. Дуже важко, але сталося як сталося. Я думаю, що це від стресів", - розповіла артистка.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...