"Не знала, що робити"" Світлана Білоножко відверто розповіла про життя після смерті чоловіка

Співачка Світлана Білоножко розповіла, як живе після смерті чоловіка, народного артиста України Віталія Білоножка, серце якого перестало битися 9 січня. 11 червня йому міг би виповнитися 71 рік, але цьогоріч сімʼя зірки вперше відзначатиме це свято без іменинника.

Зі сльозами на очах вдова виконавця розповіла ЖВЛ, які має плани щодо вшанування памʼяті чоловіка. Щоб втілити їх, співачці доведеться послухати аудіозаписи коханого, які вона поки не може наважитися ввімкнути.

За словами Світлани Білоножко, вона не впадає у відчай. Вдома зірка доглядає багато тварин, яких подружжя ростили для втіхи та краси, а також посадила на грядках овочі та турбується про сад, який любив її чоловік.

Крім домашніх справ, артистка має багато мрій, виступає для військових і часто розмовляє з журналістами. Сімʼя стала серйозною опорою для Світлани Білоножко, тому вона не почувається самотньою.

"Я весь час в русі. Я не сижу, бо якщо я сяду, мені буде важко. Я буду сумувати, плакати, а я цього не хочу", – пояснила зірка.

Окрім вечора памʼяті, котрий сімʼя Віталія Білоножка планує провести в жовтні цього року, його дружина також має плани на створення куточка, присвяченого покійному артисту, в музеї.

Планується ще написання книги народного артиста, яку він уже почав надиктовувати на свій телефон. Однак поки Світлана Білоножко не готова слухати ці аудіо.

Щоб українці не забували, як співак любив тварин, його дружина хоче створити мінізоопарк імені Віталія Білоножка. Вдома у них досі живуть пухнасті та пернаті улюбленці зірки.

"У нас там живуть і павліни, і фазани, і голуби, і курочки декоративні, і попугайчики. У нас у будинку є акваріум на дві тонни води, ви можете уявити? Всі чекають Віталіка. В перші дні взагалі не їли. Подивляться на мене, і кожен у свій закуток йшов. Я не знала, що робити. Собаки тижнями лежали біля воріт, чекали. Наче все завмерло", – пригадала співачка.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...