Не знала, що розбила сім'ю: Колишня дівчина Цимбалюка розповіла вражаючу історію про початок їхніх стосунків (відео)

Учасниця "Холостяка-12" Вікторія Варлей розповіла про стосунки з актором Тарасом Цимбалюком. З'ясувалося, що Тарас пішов від першої дружини до неї. На той час актор перебував у шлюбі з однокурсницею Ангеліною. З Вікторією Тарас познайомився на знімальному майданчику серіалу "Суперкопи". Згодом між ними виник пристрасний роман, пише "24 канал".

Тоді Вікторія також перебувала у стосунках. Але згодом і Тарас, і вона розійшлися зі своїми коханими, почали жити разом. Це сталося після того, як відзняли половину "Суперкопів".

У нас була вечірка з нагоди "екватора" проєкту. Пили вино, почали танцювати, цілуватись. І якось все закрутилось. На той час він був одружений. Так сталося, що від першої дружини він пішов до мене", – зізналася Варлей.

Водночас Вікторія зауважила, що не знала, що Цимбалюк був одружений, оскільки він ніколи про це не розповідав. Водночас дружина актора Ангеліна важко переживала цей розрив.

Варлей також розповіла, що це вона познайомила Цимбалюка з майбутньою дружиною Тіною Антоненко.

"Я ніколи не думала про сім'ю з Тарасом. Нам було дуже класно разом, але я ніколи не розглядала його як батька своїх дітей. На той момент він для мене був не серйозний. Хоча він дуже хороший хлопець. Тоді він лише починав свою кар'єру і в нього було сильне бажання стати тим, ким є зараз. Я ним дуже пишаюсь", – розповіла Вікторія.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...