"Не зрозумів гумору. Що це було?": Сергій Притула оконфузився на шоу "Хто зверху" (фото)

Український шоумен Сергій Притула разом зі своєю командою на шоу "Хто зверху?" взяв участь у конкурсі "Руки-ноги". Чоловіки надягли величезні лапи з буквами і повинні були складати слова, передають Патріоти України.

Співведуча Сергія Леся Нікітюк ставила такі питання, що учасникам доводилося повзати по підлозі, оскільки вони не завжди могли тримати рівновагу. Так, на одному із завдань Притула впав на підлогу.

Після закінчення конкурсу він звернувся до Нікітюк: "Я не зрозумів гумору. А що це ти мені таке задавала з хлопцями, що я ледь не зламався?" Леся відповіла, що їй просто хотілося подивитися, як Сергій лежить.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...