Небезпечно для здоров'я: Хірург розповів, що саме стало причиною нинішнього "молодого" вигляду Пугачової

Новий молодий вигляд Примадонни російської естради — Алли Пугачової — є результатом ендоскопічного ліфтингу чола і SMAS-ліфтингу середньої і нижньої зон особи. Такий «діагноз» співачці в інтерв'ю "Собеседнику" поставив хірург Олександр Вдовін, передають Патріоти України.

За його словами, такі втручання відносяться до категорії трендових процедур під загальною назвою FullFace і є альтернативою т.зв. кругової підтяжки обличчя, після якої нерідко відбувалася «перетяжка» шкіри.

Вдовін вважає, що до цього Пугачова «точно» перенесла як мінімум кілька підтяжок і блефаропластику, а тепер «закріплює» результат апаратними техніками і ін'єкціями. Однак хірург радить Аллі Борисівні зупинитися з пластикою і попереджає, що міняти свою зовнішність і далі може бути небезпечно для здоров'я Примадонни, яка вже перетнула 60-річну межу.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...