Недавно переїхали до замку: Принц Вільям і Кейт Міддлтон готуються змінити Єлизавету II на троні

Колишній секретар герцога і герцогині Кембриджських Джеймі Лоутер-Пінкертон заявив, що принц Вільям і Кейт Міддлтон готуються зійти на британський престол. За його словами, це пов'язано з тим, що королівська пара нещодавно переїхала до Віндзорського палацу ближче до Єлизавети II. Екссекретар вважає, що це сигналізує про швидке сходження принца Вільяма на трон. Про це пише видання Fox News, передають Патріоти України.

Лоутер-Пінкертон розповів, що Вільям і Кейт володіють різними якостями, які доповнюють одне одного. Зараз герцог займає друге місце в порядку спадкування британського престолу. Крім того, принц Вільям знає все про устрій монархії в його країні, а Кейт Міддлтон розуміє, що значить "бути з порядної сім'ї". У такий спосіб Лоутер-Пінкертон дійшов висновку, що герцоги Кембриджські планують очолити британську монархію.

Коротко про знаменитостей:

Кейт Міддлтон і принц Вільям познайомилася у 2001 році в Сент-Джеймському університеті. Герцог відразу помітив яскраву юну дівчину, тому що на посвяті першокурсників Кейт визнали найкрасивішою ученицею.

Королівське весілля відбулося 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. У пари троє дітей – Джордж, Шарлотта та Луї.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...