"Неймовірна красуня!": Секс-символ "95 кварталу" показала тіло у відкритому купальнику (фото)

Українська актриса, яку негласно називають секс-символом "Кварталу 95", оприлюднила фото, де була знята в чорному роздільному купальнику з дошкою для серфінгу, повідомляють Патріоти України.

Кадр вийшов чорно-білим, знімок Сопонару підписала філософськи. "Страх йде під час руху. Отже, підтримуємо рух", - порадила Сопонару.

У коментарях користувачі захопилися фігурою зірки, зазначивши, що кадр вийшов чарівним, а сама актриса схожа на красиву Русалку, що вийшла з води:

"Лучшая из лучших!

Одни плюсы. Чудесная актриса, красивая девушка.

Волшебная, секси, обожаем.

У тебя очень красивая фигура. Ирочка, Вы огонь! Красотка.

Чарівна дівчина.

Неймовірна красуня, дуже гарне довге біле кучеряве волосся, круто, крута білявка".

Народила первістка: Марічка Яремчук стала мамою

вівторок, 14 травень 2024, 10:30

Українська співачка Марія Яремчук, яка взяла творчу паузу та зникла з медіапростору, вперше стала мамою. Про це повідомляє ЖВЛ. В сюжеті йдеться про те, що на закритій сторінці в соцмережі Марія опублікувала відео, на якому показала помітний животик. П...

"Подоляночка": alyona alyona та Jerry Heil презентували пісню, яку планували представити на "Євробаченні-2024" замість "Teresa & Maria" (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 5:58

За добу новий трек alyona alyona та Jerry Heil набрав близько 130 тисяч переглядів та прослуховувань в мережі Ютуб. Як виявилося, новий хіт дуету, вони планували представити на Нацвідборі на Євробачення 2024. . alyona alyona та Jerry Heil презентували...