Неймовірно гарна Катя: Осадча у вбранні за 58 500 грн. підкорила появою на "Танцях з зірками 2021" (фото)

Катя Осадча активно працює і не засиджується в декреті, а вільний час проводить з улюбленими синами. Так, вона тільки прилетіла з Абу-Дабі і тут же вирушила на фінал "Танців з зірками 2021", де стала ведучою балкона. Сімейний підряд Осадча-Горбунов знову опинився на одному знімальному майданчику. Подружжя не втрималося від барвистих спільних фото. Катя опублікувала серію знімків з головного паркету країни в Instagram, передають Патріоти України.

Вона блищала в білосніжній сукні бренду Innocentia від салону NOVIAS. Вартість вбрання з величезною квіткою, відкритими плечима, високим розрізом і довгим шлейфом - 58 500 грн.

Катя доповнила образ золотими відкритими босоніжками з тонкими ремінцями і витонченим намистм з каменів. У вухах – акуратні маленькі сережки у вигляді пурхають метеликів. На зап'ясті – тонкі витончені браслети. Гладко укладене волосся і макіяж в природних тонах довершили її вечірній образ.

"Яскравий і дуже емоційний фінал Танців з зірками. Радість, сльози, емоції. Переможця обрано, вітаємо Артура Логая та Ганну Креліну - під вашими ногами паркет горів!" - написала Катя під постом з барвистими знімками.

Юрій також запостив парочку кадрів з коханою дружиною, яка блищала на знімальному майданчику.

"Чудово вчора попрацювали! 8 сезон "Танців з зірками" став історією! Чекаємо на новий сезон!" - зазначив Юрій під ефектним фото.

Підписники зоряної пари викупали їх в компліментах.

  • Неймовірно красива пара. У Каті дуже красивий образ. Сукня гіпнотично красива;
  • Прекрасні;
  • Яка ви красива пара!
  • Чудова пара;
  • Дуже красиві;
  • Які ви класні.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...