Неймовірно гарна жінка: Адель прикрасила сторінки одразу двох видань Vogue (фото)

Співачка Адель прикрасила одразу дві обкладинки Vogue - британську та американську. 33-річна зірка, якій вдалося схуднути на рекордні 45 кг, позувала в розкішних дизайнерських нарядах, які підкреслили її стрункість, повідомляють Патріоти України.

На титульній сторінці журналу Vogue British виконавиця постала в жовтій корсетній сукні, авторства Вів'єн Вествуд, яка підкреслила її пишний бюст. Її ефектний образ доповнювала пишна укладка і, звичайно ж, стрілки, які вже стали фірмовою деталлю будь-якого мейк-ап образу Адель.

Автором британської обкладинки став Стівен Майзель. На сайті журналу зазначається, що фотограф рідко знімає знаменитостей, але дізнавшись, що героїнею буде Адель, одразу погодився. Він вже давно захоплюється талантом співачки.

"Я досі пам'ятаю, як вперше почув її голос, за багато років до того, як вона стала рекордною динамо-машиною, яку ми знаємо сьогодні. Я пам'ятаю, як Алек, мій партнер, сказав мені: "Ти повинен послухати цю дівчину на Myspace", і він поставив мені Hometown Glory. Було ясно не тільки те, що у неї був рідкісний дар з цим голосом, а й з точки зору емоційного зв'язку з глядачем", - поділився Майзел.

На обкладинці американський версії глянцю, Адель постала у розкішному пишній сукні смарагдового кольору Valentino. На цей раз волосся співачки було зібране у гладкий пучок.



Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...