"Неймовірно красива!": Екстремально схудла Пугачова вразила фанів змінами в зовнішності (фото, відео)

Відома співачка Алла Пугачова не перестає дивувати своїх фанатів змінами в зовнішності. Цього разу в мережі захопилися її кольором волосся, зазначають Патріоти України.

Все життя Примадонна обирала "солом'яний" колір пасом, але недавно вона перейшла на "скандинавський" блонд. І, треба сказати, їй він дуже личить. На підтвердження цих слів - коментарі під опублікованим її чоловіком Максимом Галкіним відео.

На записі Алла Борисівна буквально світиться від щастя і має дуже молодий вигляд. Останнє завдяки екстремальному схудненню Пугачової та новій зачісці. Артистка відмовилася від звичних кучерів на користь прямого волосся. А ще чубчик "відмінусував" одразу кілька років.

У кадрі Примадонна показалася в образі total black, підкресливши талію широким поясом. На ній стильна чорна куртка-косуха і такого ж кольору міді-спідниця. Поруч з "жінкою, яка співає" її діти та чоловік.

"Аллочка - красуня", "Алла неймовірно красива", "Який гарний колір волосся", "Вона взагалі не старіє?"- пишуть в коментарях під відео Галкіна.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...