"Нехай застрелиться": Ексучасниці "НеАнгели" публічно посварилися у мережі - фанати шоковані

Гурт "НеАнгели" розпався цього року після 15 років існування. Кожна з учасниць пішла своїм шляхом, проте в Мережі неодноразово з'являлися повідомлення, що дівчата протягом усієї кар'єри були на ножах, а після розставання їхні стосунки лише погіршилися. І громадськість у цьому остаточно переконалася після публічного скандалу Вікторії Сміюхи та Слави Камінської, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що Віка з НеАнгелів опублікувала відео, в якому розрізала торт із зображенням своєї колишньої колеги. Також виконавиця звинуватила Славу у тому, що вона досі використовує гурт.

"Так, навіть якщо хтось поки що не може відпустити цю історію. Навіть якщо у когось поки що не настільки насичене професійне життя, щоб перестати чіплятися за минуле і виїжджати за рахунок інших", — зазначила Сміюха.

Слава Камінська мовчати не стала. Вона наголосила, що любить гарний гумор, але вчинок її колеги таким не назвеш. Співачка звинуватила Вікторію у неповазі до колективу, в якому вона пропрацювала багато років.

"Я дуже люблю гумор і він - зовсім різний, але це, як мінімум, не смішно. Це пішло. Ножем Віка розрізала не мене, вона розрізає любов і повагу всіх своїх і моїх шанувальників... Кондитер нехай застрелиться. Можна було торт поБагаче? 15 років хіба я не заслужила кренделя ці не ліпити поруч із моїм святим ликом?", - написала Камінська.

Також виконавиця впевнена, що таким піар-ходом Вікторія Сміюха вирішила затьмарити вихід її нового альбому, а також випустити щось своє.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...