"Немає сала, немає любові": Alyona Alyona зізналася, що погладшала на 15 кг, і пожартувала про худих

Відома українська реперка Alyona Alyona розповіла, що у неї була мета скинути 15 кілограмів до нового року і їй це вдалося. Але потім у знаменитості почалися проблеми з ногою і вона знову набрала у вазі, передають Патріоти України.

За словами виконавиці, також на зміни вплинув карантин, оскільки вона не може ходити у тренажерний зал. Про це Alyona Alyona повідомила в шоу "ебаут" на YouTube-каналі.

"Я вважаю, що у кожного діяча стрижень не зовні, а всередині. Він ніколи не зникне, а може доповнитись, розширитися", – сказала реперка. Дівчина зазначила, що худнути або гладшати – це вибір кожного. На її думку, завжди будуть люди, які критикуватимуть інших. "Буде така гірка людей, які скажуть: "Фу, ми тебе любили за сало". Немає сала, немає любові", – пожартувала Alyona Alyona.

Коротко про знаменитість:

  • Alyona Alyona – це українська хіп-хоп і реп-виконавиця. Тексти пише з дитинства, однак для широкої публіки презентувала їх тільки у віці 27 років, коли почала викладати відео на YouTube.
  • 8 квітня 2019 року було випущено дебютний альбом виконавиці під назвою "Пушка". У 2020 році була учасницею шоу "Танці з зірками".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...