Неочікуваний виступ з Позитивом та гімн: Як відбувся благодійний виступ Наді Дорофєєвої у київському метро (відео)

Співачка Надя Дорофєєва нещодавно вперше за час повномасштабної війни повернулася в Україну, і одразу включилася в благодійні заходи, щоб підтримати своїх співвітчизників, військових та цивільних.

Виконавиця дала концерт на станції метро "Майдан Незалежності". Саме на цій станції, зазвичай, давали концерти інші українські артисти. Дорофєєва постала перед публікою в широких молочних штанах з кольоровим принтом і топі-корсеті кольору хакі. Волосся вклала в легкі локони, а на обличчі зробила макіяж у нюдових тонах, передають Патріоти України.

Надя Дорофєєва готує перший україномовний альбом, тому на концерті пролунали деякі треки з майбутньої платівки. Зокрема співачка виконала хіт "Різнокольорова", який нещодавно переклала з російської на українську. На прихильників Дорофєєвої чекав ще один сюрприз. Під час концерту на сцену вийшов ексучасник гурту "Время и Стекло" Позитив. Він разом з Надею виконав україномовний трек дуету – "Дим". Звісно, що вечір не міг пройти без гімну України. Для перегляду всіх відео та фото гортайте праворуч:

Нагадаємо, тривалий час Надя Дорофєєва жила в Європі, виступала на благодійних концертах за кордоном. Один з них відбувся в Казахстані. Тоді глядачі прийшли на захід з українськими прапорами та іншою символікою, але все це у них забирала охорона.

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...