Непростий вибір: Світоліна відверто розповіла, коли завершить тенісну кар'єру заради материнства

Перша ракетка України Еліна Світоліна не зупиняється на досягнутому. Українка поки що не планує завершувати спортивну кар'єру, передають Патріоти України.

Еліна Світоліна за свої 27 років стала справжньою українською зіркою тенісу. Дівчина відверто розповіла, що поки що не задумується про народження дитини. Зараз її пріоритетом є кар'єра.

Тенісистка не ставить меж своєї кар'єри. Еліна буде старатись виграти якомога більше трофеїв. А вже згодом приділить час для народження дітей. Нагадаємо, що 16 липня Еліна Світоліна відсвяткувала пишне весілля з французьким тенісистом Гаелем Монфісом. Подія відбулась у швейцарському Ньйоні.

Я не ставлю якоїсь точки, де б я хотіла закінчити. Для мене важливо виграти якомога більше титулів, а там вже як складеться. Звичайно, мені хочеться дітей, але я вважаю, що наразі потрібно викладатися на сто відсотків і бути відданою тенісу, – зізналась українка.

Відзначимо, що 27-річна українська тенісистка здобула для рідної країни "бронзу" Олімпіади-2020. А на Відкритому чемпіонаті США дійшлась до чвертьфіналу, де поступилась юній Лейлі Фернандес із Канади. Українка підійнялась на 4 місце у рейтингу WTA, випередивши японку Наомі Осаку.

Романтична історія стосунків Світоліної та Монфіса

  • Стосунки двох представників світу тенісу розпочались у січні 2019 року, коли пара створила спільну сторінку у інстаграмі g.e.m.s.life. Там кохані публікували кумедні фото та відео.
  • На початку 2021 року Світоліна шокувала усіх новиною – пара розійшлась. Тенісисти взяли перерву у стосунках, хоча залишились хорошими друзями. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці в інстаграмі.
  • В останній день березня 2021 року на їх спільній сторінці в інстаграм знову з'явилися пости, які були присвячені їх коханню. Стало зрозуміло, що пара знову разом, а вже через 3 днів Гаель зробив пропозицію руки та серця Світоліній. Також француз подарував українці розкішний автомобіль.
  • 15 липня Світоліна та Монфіс виклали світлини в інстаграмі, а своїми коментарями натякнули на дату весілля. На весіллі тенісистів були лише близькі. Еліна змінила нік у соцмережах. Але у тенісному турі буде продовжувати виступати під прізвищем Світоліна, яке принесло їй світове визнання.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...