Нещасна обпекла кропивою обличчя: Могилевська жорстко "посвятила" колегу в працівниці шоу-бізнесу (відео)

Взявши участь в шоу «МастерШеф» разом з іншими зоряними колегами, українська співачка Наталія Могилевська не тільки була змушена «відбиватися» від молодого залицяльника, але й «жорстоко розправитися» з конкуренткою. Про це сама виконавиця написала в Instagram, передають Патріоти України.

Так, Наталя, яку називають «мамою українського шоу-бізнесу», вирішила креативно посвятити в свою сферу діяльності невинну красуню, юну виконавицю Jerry Heil (Яну Шемаєву). Для цього «підступна» Могилевська простягнула дівчині букет з кропиви, кульбаби і кропу. А наївна Яна Шемаєва так зраділа подарунку, що вирішила насолодитися його ароматом. Але через кропиву «обпекла» ніс.

На щастя, ушкодження були незначними. Крім того, букет призначався зовсім не для Jerry Heil, а для ведучого Ектора Хіменеса-Браво — ймовірно, у Наталії є на нього якийсь «компромат» і привід для «помсти».


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...