"Нещодавні глобальні події змусили нас почуватися спустошеними": Міла Куніс виголосила на церемонії "Оскар" емоційну промову про Україну

Цього року від "Оскара" було багато очікувань щодо підтримки для України, яка вже більше місяця у жорстокій війні бореться за право на свою незалежність та свободу, передають Патріоти України.

На церемонії вшанували пам'ять тих, хто постраждав у війні в Україні, хвилиною мовчання, хоча про війну говорили мало, а слів "війна" та "Україна" зовсім намагалися уникати у своїх промовах.

Акторка Міла Куніс, яка народилася в українському місті Чернівці, виголосила зі сцени емоційну промову. Разом із чоловіком Ештоном Кутчером вони займаються збором коштів на допомогу Україні, вже зібрали понад 30 мільйонів доларів, а також пожертвували українцям 3 мільйони з особистого рахунку.

"Нещодавні глобальні події змусили нас почуватися спустошеними, але, коли ви бачите силу і гідність тих, хто стикається з таким спустошенням, неможливо не бути зворушеним їхньою стійкістю. Не можна не захоплюватися тими, хто знаходить у собі сили продовжувати боротися у неймовірній темряві", — сказала Міла зі сцени церемонії.

Міла Куніс – одна з найвідоміших акторок з України в Голлівуді. Її сім'я втекла з країни 1991 року, коли Мілі було 7 років. Її єврейська сім'я залишила Радянський Союз і прибула до США за візою релігійного біженця. Вона гадки не мала про антисемітизм, з яким зіткнулася її сім'я. І в багатьох своїх інтерв'ю розповідала, що її сім'я приїхала до Америки з валізами та 250 доларами в кишені.

Минулого тижня, нагадаємо, президент України Володимир Зеленський поспілкувався з Мілою та її чоловіком Ештоном відеозв'язком та подякував за допомогу та фінансову підтримку. "Вдячний за їхню підтримку. Вражений їхньою рішучістю. Вони надихають світ. #StandWithUkraine", — написав тоді у твітері президент України.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...