"Несмак і еротика": Цибульську розкритикували в мережі за образ із напівпрозорими штанами (фото)

Українська співачка Ольга Цибульська поділилася фотографіями зі щорічної премії "Музична платформа України", яка відбулася вчора, 8 грудня. Вокалістка похвалилася фанатам, що її трек "Я не плачу" став одним із головних хітів 2021 року. Проте артистку засипали не вітаннями, а критикою за невдалий образ, зазначають Патріоти України.

Знімками, які викликали суперечки в мережі, Цибульська поділилася на власній сторінці в Instagram. Для "червоної доріжки" вона обрала вбрання від українського бренду одягу PICO, власницею якого є дружина актора студії "Квартал 95" Ксенія Кошова. Фоловери, як зрозуміло з коментарів, look не оцінили.

Перед камерами журналістів співачка позувала у напівпрозорих білих штанях вільного крою із нашитими воланами бежевого кольору. Талію підкреслював корсет ідентичних відтінків, який Ольга одягла поверх топа з довгим рукавом та відкритими грудьми. Світло-коричневі туфлі з гострим носком, чорний манікюр і фіолетова квітка як прикраса у волоссі також не залишилися поза увагою прискіпливих коментаторів.

"Жах жахливий", "Вам у передачу "Зніміть це негайно", "Така красива дівчина, а так зіпсувала свій зовнішній вигляд", "Терміново міняйте стиліста", "Не дивіться у бік таких речей, вони вас псують", "Вам у цьому некрасиво", "Несмак", "Це вже майже еротика", "Ви стали виглядати на 5 кг важче", "Підкреслили все, що потрібно було сховати", "Дивні штани, білизну видно", "Не надягайте ці штани більше ніколи "П***дець, а не лук", – писали підписники під фото виконавиці.

"Якби всі робили свою роботу з таким кайфом і відданістю як Ксенія Кошова, світ був би трохи кращим", – написала артистка.

Коротко про знаменитість:

  • Оля Цибульська – українська співачка та телеведуча. Народилася 14 грудня 1985 року у селищі Рокитному на Рівненщині.
  • 2007-го року перемогла у першій українській "Фабриці зірок". У дуеті з Олександром Бородянським вона співала ще кілька років, зняла один кліп і записала три повноцінні сингли.
  • 2017-го року знялася у кліпі з Дзідзьо. "Чекаю. Цем" швидко став лідером з переглядів в українському сегменті. Починаючи з 2015-го року Ольга Цибульська – беззмінна ведуча програм "Золотий грамофон" та M1 Music Awards на телеканалі М1.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...