"Невелика, але моя": Зірка "Папіка" Петрожицька купила квартиру в Києві (відео)

Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька стала киянкою. Вона ще у травні 2021 року купила квартиру в столиці й переїхала туди з кішкою. У відвертому інтерв'ю для YouTube-каналу "Поговори зі мною", акторка зізналась, що їй не вистачило грошей на оселю в центрі, тож вона живе далеко, передають Патріоти України.

Зазначимо, останні шість років Петрожицька жила на зйомній квартирі з сестрою і другом-актором Павлом Кружновим. Як наголосила зірка, жити з сестрою і другом їй було "класно, дуже кайфово", але в орендованих апартаментах вона не почувалась в гармонії.

Зірка зізналася, що з дитинства мріяла про незвичайне планування та ліжко на другому поверсі. Так і сталось, у неї квартира-студія з крихітною кімнаткою, яку вона називає "стрімерською", та другим поверхом для ліжка. "Квартира невелика, далеко. На жаль, мені не вистачило бюджету жити в центрі. Але вона моя. Тепер я спокійна, що кішці можна дряпати все, що завгодно. І я не буду хвилюватися, що не можу забити цвях", – поділилась Петрожицька.

Разом з тим, поки що зірка не планує жити разом із коханим Олексієм, з яким зустрічається вже рік. Зараз вона націлена на кар'єру, а не на сімейне життя. Крім того, Петрожицька сподівається, що якщо завагітніє, то вони з коханим переїдуть у більшу квартиру. "Напевно, це не та квартира, де буде моя сім'я", – зізналась зірка.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...