Незадовго до фатального дня її госпіталізували: Померла зірка "Чорної пантери"

Південноафриканська акторка Конні Чіуме, яка грала у фільмі "Чорна пантера", померла. передають Патріоти України

Сумну новину повідомили рідні артистки на її сторінці в Instagram. Життя акторки обірвалося 6 серпня у віці 72 років. Чіуме померла у лікарні, куди її незадовго до фатального дня госпіталізували, аби провести необхідні медичні процедури.

"Сім'я Чіуме з жалем повідомляє вам про її смерть. Конні Чіуме, 72 роки, померла в лікарні 6 серпня 2024 року. Сім'я просить про конфіденційність у цей тяжкий період. Сім'я буде повідомляти додаткові подробиці", - йдеться в повідомленні рідних артистки.

Що саме стало причиною смерті 72-річної зірки "Чорної пантери" – наразі невідомо. Однак, рідні зізналися, що Конні Чіуме боролася з тяжкою хворобою, щоправда, у подробиці вони вдаватися не стали.

Зазначимо, Конні Чіуме – популярна акторка. Вона знімалася у багатьох стрічках, однак найбільше артистка була упізнаваною завдяки фільму від Marvel "Чорна пантера" за роллю Зававарі – членкині племінної ради Ваканди.

А Марину свою запитав про дозвіл? Зібров розповів, за якої умови відмовиться від своїх легендарних вусів

четвер, 8 серпень 2024, 0:15

Павло Зібров багато років носить розкішні вуса, які є його "фішкою". Втім за однієї умови головний вусань української естради готовий відмовитися від свого багатства. Як розповів співак в інтерв'ю "Апострофу", він чекає на великий донат на ЗСУ. І щойн...

Виставила "брехливою расисткою, яка прагне слави": Сестра Меган Маркл подала новий позов проти герцогині

середа, 7 серпень 2024, 19:40

Зведена сестра Меган Маркл Саманта Маркл подала новий позов проти герцогині через наклеп. Нібито висловлювання дружини принца Гаррі вплинули на її здатність працювати. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. Саманта Маркл подала апеляцію у ...