Нічого не сталося зненацька? Королівські експерти вважають, що Меган Маркл заздалегідь планувала вийти заміж за принца Гаррі

Королівський експерт Джонатан Сакердотті поділився своїми висновками про те, що герцогиня Сассекська задовго планувала стати частиною британської королівської сім'ї. Він назвав Меган Маркл амбітною, передають Патріоти України.

Джонатан Сакердотті вважає, що своє заміжжя за принцом Гаррі Меган Маркл «дуже ретельно спланувала». Він висловив припущення, що вона дуже багато працювала над собою і своїм ім'ям, щоб вийти заміж за принца.

Вона точно знала, що шлюб з принцом вплине на популярність і зробить її ім'я відомим на весь світ. «Вона росла з високими амбіціями і почала досягати їх як актриса, працюючи, очевидно, не дуже успішною актрисою з точки зору міжнародної популярності», - зазначив він в коментарі телеканалу SKY News.

«Потім вона вийшла заміж за принца Гаррі, і тоді вона стала, ймовірно, однією з найвідоміших і найбільш впізнаваних осіб в світі, просто вийшовши заміж. Думаю, це вказує на те, що вона будувала далекосяжні плани, була дуже амбітною і прорахувала все заздалегідь».

«Не хочу здатися неромантичним, можливо, вона дійсно закохалася в Гаррі і їх стосунки дійсно засновані на партнерстві і любові», - додав він, - «Проте, думаю, ви не можете, стаючи членом королівської сім'ї, не знати, як це вплине на вас і вашу популярність», - додав він.

«Думаю, вони знали, що це їхня перевага і скористалися цим сповна. І багато хто погодився б, зазначивши, що це їх право».

Як зазначив королівський експерт, саме цим вони і займаються зараз. Нагадаємо, на цьому тижні стало відомо, що пара підписала контракт на суму $40 млн з американським видавництвом Penguin Random House на випуск чотирьох книг. В кінці 2022 року з друку повинна вийти перша книга - спогади принца Гаррі про його життя в королівському палаці.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...