"Нічого святого": "Ангел" Дорофєєва звела з розуму чуттєвою сміливістю (фото, відео)

Надя Дорофєєва невпинно працює і радує своїх шанувальників. Нещодавно співачка повернулася з Єгипту, де перед концертом злягла з отруєнням - захід довелося перенести. Але артистка, на радість шанувальників, швидко поправилася і повернулася до плідної роботи. Вона взяла участь у записі концерту "Вечір прем'єр з Катею Осадчою" і підкорила появою в несподіваному образі, зазначають Патріоти України.

В особистому Instagram- акаунті зірка запостила фото і відео, які дозволили розглянути "ангельський" лук в деталях.

Надя одягалася в мереживний прозорий корсет з підв'язками відтінку шампань, скомпонувала його асиметричною спідницею-міні, одягла на руки ажурні довгі мітенки і головною деталлю образу стали величезні пухнасті крила за спиною.

Окремо варто виділити макіяж Наді і яскраві акценти її лука. Скульптурне обличчя з темними губами, виразні очі з ніжним макіяжем і маленькими сухоцвітами на повіках. Також квіти були закріплені за допомогою пластира на щоці співачки і трохи вище коліна, невеликі бутони були у волоссі, надаючи образу Наді особливої зворушливості.

"Нічого святого", – залишила провокаційний підпис під кадрами Надя. "Залишай цей мейк назавжди", - попросив дружину під фото і відео Володимир Дантес.

)У коментарях шанувальники Наді не змогли стримати емоцій - вони прийшли в захват від одночасно сміливого і ніжного лука зірки, який встигли розглянути в найдрібніших деталях.

  • Красиво дуже
  • Богиня
  • Наш ангел, наша улюблена принцеса
  • Не можу відірвати очей від такої краси
  • Надя, цей образ нагадав мені фею з мультика
  • Дуже гарне вбрання і макіяж кайф
  • Витвір мистецтва
  • Образ шикарний
  • Ну як можна бути такою ідеальною і сильно красивою?

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....