Ніяк не заспокоїться: Alyona Alyona у бюстгальтері і з кольоровими зубами спародіювала відомого репера

Відома українська реперка Alyona Alyona вкотре поділилася з шанувальниками відвертим знімком, на якому спародіювала американського репера 6IX9INE. Так, артистка з'явилася перед фанатами в білизні і з різнокольоровими зубами. Відповідне фото знаменитість опублікувала на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

У кадрі Alyona Alyona позувала на камеру в одному бюстгальтері бежевого кольору, а в руках вона тримала піпідастр – мітелка для прибирання. Крім того, свій образ зірка доповнила кольоровими зубами, нігтями, намальованими татуюваннями на обличчі і масивними аксесуарами.

Шанувальники оцінили пародію Alyona Alyona і залишили безліч коментарів під публікацією. "Ти супер!", "Альоно, ви сильна, відверта, смілива, неперевершена", "Яка ти красива", "Дякую за ваш позитив", "Круте фото", – пишуть люди в мережі.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...