"Ніхто, на жаль, не може дати гарантію": Відома українська акторка, яка майже втратила слух, готується до операції

Зірка серіалу "Жіночий лікар" Анастасія Цимбалару готується до операції, яка має допомогти їй повернути слух. Раніше дівчина розповідала, що перехворіла на гайморит, а він, своєю чергою, дав ускладнення на вуха, передають Патріоти України.

Якийсь час Анастасія практично нічого не чула, вона лише намагалася читати по губах, що їй говорять, щоб кілька разів не просити повторити.

Зараз же вона налаштувалася на те, щоб зробити операцію, проте жодних гарантій, що після неї слух повернеться, немає.

"Зараз ситуація набагато краща, ніж була. Мені не потрібно зчитувати по губах. Раніше я сиділа навпроти людини, дивилася на її губи, щоб хоч якось прочитати, бо було незручно постійно перепитувати. Ситуація краща, але я ось готуюся і збираю собі на операцію. Потрібно вирішити певні проблеми. Це було ускладнення від гаймориту, яке перейшло на вухо, був зачеплений нерв. Ніхто, на жаль, не може дати гарантію, що слух відновиться", - розповіла актриса в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Вона додала, що операція відбуватиметься на носі, але водночас вона потрібна для того, щоб поліпшити прохідність слухової труби.

"Також у мене не дихає одна частина і ще там є певні кісти, цього всього потрібно позбуватися. Я не знаю, вроджене це чи набуте. Це буде операція на носі, але завдяки цьому, можливо, покращиться ситуація зі слухом. Це буде вважатися пластикою, але я нічого не збираюся змінювати", - додала актриса.

"Дає життя творчості": 59-річна Моніка Беллуччі вперше заговорила про роман з відомим режисером

п’ятниця, 6 вересень 2024, 23:34

Італійська акторка Моніка Беллуччі, яка відома за фільмами "Малена", "Страсті Христові" та іншими кінороботами, вперше прокоментувала стосунки з режисером Тімом Бертоном. Про це пише видання Madame Figaro, передають Патріоти України. 59-річна зірка заз...

"Провів літо, відновлюючись вдома": Елтон Джон майже осліп на одне око через страшну інфекцію

п’ятниця, 6 вересень 2024, 7:30

Всесвітньо відомий британський музикант Елтон Джон повідомив про недугу – протягом літа боровся з інфекцією на оці, унаслідок чого погіршився зір. Зараз зірка почувається краще, але й надалі проходить лікування, передають Патріоти України. Назву цієї і...