"Ніхто не міг допомогти": Влад Яма розповів, як ледь не помер на Новий рік

Український хореограф, суддя "Танців з зірками" Влад Яма шокував фанів історією зі свого життя, зазначають Патріоти України.

Артист розповів, що одного разу ледь не помер просто на сцені. Інцидент стався 19 років тому під час святкування Нового року. Тоді ще майбутня зірка шоубізнесу виступав у складі балету Freedom.

Колектив стояв на сцені, а Яма був у задньому ряду. Коли спрацювали хлопавки, Влад вдихнув конфетті так, що видихнути вже не зміг. Про це він розповів у шоу "Хто зверху".

"Це був 2003 рік. Я стояв на сцені в останній лінії балету Freedom... Всі в руках мали келихи шампанського. Коли пробив годинник: три, два, один, бах - я зробив вдих і зрозумів, що не можу дихати", - поділився Яма.

Через те, що він був в останньому ряду інші колеги не помітили, що Ямі стало зле. Врешті, хореограф впав на сцену і його врятував випадок: "Ніхто не міг допомогти... Зрештою я впав, розбивши келих, і коли почав кашляти, зміг відкашляти метафан. Але, здається, не дихав пів хвилини", - пригадав страшний інцидент Яма.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...