Нікітюк зламали в Instagram: Хакери злили пікантне фото ведучої та листування з "Холостяком", але Леся вже розібралась із кривдниками

У четвер, 10 червня, офіційна сторінка телеведучої Лесі Никитюк в Instagram, на яку підписано понад 3,7 мільйонів користувачів, була зламана, повідомляють Патріоти України.

Це було помітно, перш за все, з того, що фото на аватарку хакери змінили на знімок журналіста Дмитра Гордона.

До того ж фейкова «Леся» у вигляді Гордона почала спілкуватися з іншими знаменитостями в мережі. Так, в чаті тепер можна побачити «переписку» Никитюк з «Холостяком-11» Михайлом Заливако, датовану ще травнем, про машини і відносини, з «жартами» про вибір не тієї дівчини на проекті з пропозицією «терміново одружитися».

Підписники забили на сполох, адже подібне телеведуча ніколи не виставляє. «Навіщо таке робити? Господи, той хто зламав з головою явно не дружить», «Ану тікай з Лесіного аккаунта!», «Лесю зламали!» — писали фоловери.

На щастя, господарювали непрохані гості недовго: протягом швидкого часу Леся змогла відновити доступ, про що повідомила постом, в якому показує недоброзичливцям п'яту точку.

"Мама в Будинку. Я свою Ж можу і так виставляти, коли захочу… бачу, є попит. Погуляли і вистачить … фотку Гордона залишу до ранку! Дякую всім … я і не знала, що ви у мене такі людяні", — написала Леся.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...