"Ніколи б собі не купив": Потап розсекретив дорогий подарунок від Каменських на день народження (фото, відео)

Потап цього року 8 травня зустрів 40-річчя. Його дружина Настя Каменських трепетно привітала коханого зі знаменною датою, чим зворушила не тільки репера, але і всю мережу. Продюсер зізнався, як відсвяткував круглу дату і розповів про вражаючі подарунки від близьких, передають Патріоти України.

В інтерв'ю для програми "Світське життя" Потап з сином Андрієм розсекретили деталі святкування 40-річчя артиста. Хлопчик розповів, що його тато цього разу вирішив не закочувати гучну вечірку, а зібрати в ресторані за столом тільки рідних і близьких – привітати продюсера прийшло близько 20 гостей. Все пройшло скромно і по-сімейному.

"Мама і тато сказали: "Не святкуй". І це було не свято, а якась вечірка на честь 40-річчя. Ти ж знаєш, яке я свято можу влаштувати, 200 осіб, Snoop Dog на сцені", - запевнив Потап. Репер розповів, які подарунки отримав від гостей, а також зізнався, що йому презентувала дружина.

"Сережки з чорними діамантами, які коштують як автомобіль, дружина подарувала інші сережки - з білими діамантами. Ніколи б я собі сам такі не купив, тому що це дуже дорого, навіть для мене. Я взагалі не марнотрат. Мені не треба золотий годинник, але я можу це купити", — зізнався Потап.

Також артист отримав ще один незвичайний подарунок для душі і тіла - персональну терапію медитації з тренером. Тепер репер разом з дружиною зможуть помедитувати вдома. Також на прохання продюсера його друзі подарували імениннику твори мистецтва – в приватному будинку зіркової пари тепер висять нові картини.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...