"Ніколи не виправдовуюся": Танцюрист Полякової, з яким їй приписували роман, висловився про стосунки з нею

Танцюрист шоу-балету Олі Полякової і екс-учасник "Танців з зірками 2018" і "Холостячки 2" Макс Єжов – ефектний молодий чоловік, зазначають Патріоти України.

Його партнерка по самому танцювальному проекту країни Леся Нікітюк якось зізналася, що після спільної участі в шоу їй почали тоннами приходити в особисті повідомлення прохання від дівчат познайомити їх з харизматичним танцюристом. Примітно, що Максу приписували роман з самою Олею Поляковою, адже вони дуже вільно і тісно спілкуються навіть поза сценою.

В інтерв'ю, яке вийшло на YouTube- каналі Agasi, Єжов розповів, які насправді відносини його пов'язують зі співачкою. Максим запевнив, що романтичних стосунків між ним і Королевою ночі немає, зате є тепле дружнє спілкування.

"Ні, у мене з Поляковою романа точно немає. І у Полякової зі мною роману немає. Ми спілкуємося, я працюю у неї. Якщо нас бачили в одній компанії, це абсолютно нормально, тому що після концерту ми збираємося колективом. Буквально вчора я спілкувався з її чоловіком, з нею, з її дітьми", – зазначив Єжов.

Танцюрист не розуміє, звідки "ростуть ноги" у таких пліток, але зізнається, що реагує на них стримано. "Я ніколи не виправдовуюся", - заявив він.

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...

Зустрів смерть у тому місці, яке любив найбільше: Помер оскароносний автор фільму "Король говорить"

понеділок, 18 березень 2024, 18:30

Британський сценарист Девід Сайдлер, найбільш відомий за фільмом "Король говорить", помер у віці 86 років. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. . Відомо, що знаменитість помер 16 березня під час риболовлі в Новій Зеландії. "Девід був у тому місц...