"Ніколи не вирізнявся здібностями": У селі Винника згадали, яким він був у юності (відео)

Викладачка популярного українського виконавця Олега Винника Марія Ноздренко розповіла, яким артист був у юності. За її словами, співак нічим не відрізнявся від решти дітей, передають Патріоти України.Відповідну заяву вона зробив в інтерв'ю для YouTube-каналу "LIVE". Жінка запевняє, що Олег Винник був "дуже сільським", а тепер запитує, "звідки у нього такий талант".

"Він сільський був, але він серед решти сільських дітей виділявся тим, що у нього зачіска завжди була красива, довге волосся з кучерями. Дуже акуратним був, ніколи не вирізнявся здібностями. Був як усі, але як життя його так склалося", – сказала Марія Ноздренко.

Викладачка згадала, коли Олег Винник приїжджав на концерт до рідного села, вона поговорила зі співаком та запитала у нього, "звідки взявся такий талант". "Олег ніколи не виділявся. Так, щоб він у нас був солістом, не пам'ятаю. Я, до речі, жодного разу не чула в училищі, як він співає, окрім хору", – додала Марія Ноздоренко.

Коротко про знаменитість:

  • Олег Винник – 48-річний співак і композитор, народився у селі Вербівка Черкаської області. Популярність здобув у Німеччині, Австрії та Швейцарії завдяки участі у мюзиклах, а потім повернувся до України та став підкорювати жіночі серця співом. Артисту приписують роман із беквокалісткою Таїсією Сватко.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...