Ніколи так не нервував: Фаворит глядачів з "Холостячки 2" заговорив про пережите і пішов до психолога

Минулої п'ятниці, 3 грудня, глядачі "Холостячки 2" зі Златою Огнєвіч змогли дізнатися, кого ж обрала співачка собі в супутники життя. Її другою половинкою став бізнесмен Андрій Задворний, але на пару обрушилася маса критики в соцмережах, чого закохані не очікували, зазначають Патріоти України.

Перед самим фіналом проект покинув один із глядацьких фаворитів, бізнесмен Максим Тарапата, тоді шанувальники шоу пожурили Злату за її вибір і навіть тато артистки зізнався, що незадоволений її рішенням.

Максим вирішив трохи поспілкуватися з глядачами реаліті в Instagram і розповісти їм про життя після проекту і розкрити деякі подробиці про свою участь в шоу. Він зізнався, що після "Холостячки 2" звернувся за допомогою до психолога і зараз працює з фахівцем.

"Я зміг багато речей побачити про себе з боку. І зараз той етап, коли я опрацьовую себе. Адже є якості в мені, які позитивні, але є і ті, які можуть у відносинах заважати. Це цікаві висновки. Зараз дуже цікавий, важливий етап по роботі над собою", - розповів Максим.

Також учасник "Холостячки 2" виділив для себе три важливих етапи на проекті, які запам'яталися найбільше. "Момент, коли ми познайомилися. Мені здається, я так ніколи в житті не нервував. Другий: знайомство з рідними Злати. Все було дуже по-сімейному, мене дуже тепло прийняли, спасибі їм. Третій: наше побачення на пікапі. З самого початку, як ми їхали, як потім потрапили в аварію, і до самого кінця. Тоді якось почало здаватися, що ми вже не на проекті", - зізнався чоловік.

Максим заявив, що після проекту не втратив віру в любов, навіть навпаки. "Вся ця історія тільки нагадала, що кахання існує і це великий дар і подарунок – пережити такі сильні почуття. Вони окрилюють!"- зізнався оптимістично налаштований бізнесмен.


"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...