"Нікому не раджу таке пережити": Ілона Гвоздьова розповіла, як ледь не загинула в Тунісі

“Нікому не раджу таке пережити“: Ілона Гвоздьова ледь не загинула в Тунісі - today.uaІлона Гвоздьова разом з чоловіком вирушила у відпустку до Тунісу, але прекрасний відпочинок був затьмарений ураганом, що накинувся на місто Сус. Хореограф розповіла своїм підписникам, що ж сталося, зазначають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз учасниця шоу "Танці з зірками" показала, наскільки сильна бушувала стихія. Артистка розповіла, що нічого не віщувало біди, вона розпланувала свій день і, на щастя, не поїхала далеко від готелю. В одну мить почалася буря, гримів грім, спалахувала блискавка, і навіть йшов град.

Ілона Гвоздьова зізналася, що сильно злякалася і навіть подумки почала промовляти молитву. "Я нікому не раджу таке пережити. Те, що тільки відбувалося, - це страшно. Страшно опинитися в такій стихії. Ми живі. Є невеликі травми, але, в цілому, все добре закінчилося, - зазначила танцівниця, підкресливши, що стихія закінчилася так само швидко, як і почалася. - Ну і, щоб ви розуміли, через п'ять хвилин після цього жахливого урагану просто красиве небо".

Говорячи про те, чому вони з чоловіком обрали саме Туніс, Ілона Гвоздьова зазначила, що там білий пісок, як на Мальдівах, чисте море, цікава давня історія виникнення, доброзичливі люди, красиві бутик готелі і безліч розваг і цікавих історичних місць, а також свіжі морепродукти.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...