"Ніс у мене свій! Колола тільки губи": 19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)

Саша Доні - відома в мережі модель, яка стала особливо популярна після роману з репером Тіматі. Тепер дівчина ще активніше веде блог в мережі Instagram, публікуючи фото свого красивого життя, зазначають Патріоти України.

Саша Доні любить розповідати, що її зовнішність повністю натуральна. Тим не менш, користувачі мережі не раз викривали красуню в обмані. На старих фото вона виглядає зовсім інакше. До слова, збільшення губ Саша не заперечує, а ось все інше, за зізнанням моделі, дісталося їй від природи.

Оскільки дівчині 19, вона вважає, що обличчя змінюється саме через дорослішання. "Ніс у мене свій! Колола тільки губи. Обличчя змінилося - у мене пізнє статеве дозрівання. Через спорт я була дуже худою. 44 кілограми при зрості 180. За місяць набрала 14 кілограмів і стала схожа на людину. Обличчя з віком змінюється у всіх", - міркує Саша.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...