Ніжні усмішки та часті інтервʼю. Мессі підозрюють у романі з відомою журналісткою - шлюб аргентинця на межі

Зірковий футболіст Лео Мессі та його дружина Антонелла Рокуццо можуть розлучитися після 15 років шлюбу. Про це повідомляє Direto Do Miolo, передають Патріоти України.

За інформацією джерела, Мессі закрутив роман з журналісткою Софією Мартінес. Ці чутки почали ширитись в маси після церемонії вручення Золотого мʼяча-2023.

Видання додає, що Лео та Антонелла сплять на окремих ліжках. Також дружина аргентинця не вийшла на сцену разом з дітьми, коли Лео отримав свій восьмий Золотий мʼяч. Вболівальники підмітили, що Мессі дуже ніжно усміхається журналістці при зустрічах.

Цікаво, що Софія Мартінес неодноразово брала інтервʼю в зіркового аргентинця та публікувала з ним фото у соцмережах.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...