"Ноги на мільйон доларів!": Леся Нікітюк похвалилася стильною мінісукнею за 21 тис. грн (фото)

Леся Нікітюк позувала у трендовому аутфіті від Jacquemus (Фото:lesia_nikituk/Instagram)Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася новими знімками із відпочинку в Таїланді. 34-річна зіркова модниця опублікувала фото, на яких позує у трендовому аутфіті, повідомляють Патріоти України.

Вона обрала для свого модного виходу під час відпустки яскраво-блакитну міні сукню-сорочку з класичним коміром і вирізами в області декольте від французького модного будинку Jacquemus. Вартість сукні становить 665 євро (близько 21,4 тис. грн).

«Таїланд 2022. Ну а тепер до роботи!», — написала Нікітюк у публікації, зазначивши, що її відпустка добігла кінця і вона повернулася до Києва.

У коментарях фоловери активно обговорювали стрункі форми зірки, а також її стильний образ. «Зірочка», «Крутий образ», «Ноги на мільйон доларів», «Шикарна», «Леся ти просто кайф», «Леся, ви — Богиня», «Стильна, як завжди», — пишуть у Мережі.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...