Нова любов старого романтика: Святослава Вакарчука запідозрили у романі з вдвічі молодшою співачкою, - ЗМІ

Як відомо рокер не полюбляє розповідати про особисте життя, тим більше підігріваючи цікавість шанувальників та журналістів

Після того, як місяць тому фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив про розрив стосунків з Лялею Фонарьовою, його особисте життя бентежить чимало прихильників, зазначають Патріоти України.

Спочатку артисту приписували роман з незнайомкою, з якою він буцім-то обіймався і цілувався у Львові. Тоді музикант сказав, що журналісти прийняли його названу доньку від Фонарьової Діану за його кохану.

Тепер же програма "Викриття" повідомила, що серцем завидного 46-річного холостяка заволоділа 23-річна співачка Віталіна Мусієнко. Вона була у команді Вакарчука у вокальному шоу "Голос країни". Зараз Віталіна разом з музикантом їздить у турі його нового музичного проєкту "Оранжерея".

Віталіна їздить з проєктом Вакарчука Віталіна їздить з проєктом Вакарчука "Оранжерея" / instagram.com/vitalinamusiienko

Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко / © instagram.com/vitalinamusiienko

Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко / instagram.com/vitalinamusiienko

Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко / © instagram.com/vitalinamusiienko

Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко / instagram.com/vitalinamusiienko

Як повідомляють інсайдери, Святослава та Віталіну навіть бачили під час обіймів та поцілунків, хоча візуального доказу цьому немає. Чи правда, що між артистами щось більше, ніж робочі стосунки, покаже час.

Віталіна Мусієнко та Святослав Вакарчук / © instagram.com/vitalinamusiienko

Віталіна Мусієнко та Святослав Вакарчук / instagram.com/vitalinamusiienko

Віталіна Мусієнко / © instagram.com/vitalinamusiienko

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова були разом понад 20 років. Нещодавно музикант оголосив про розрив стосунків, не коментуючи причину. Відмовилася говорити про ситуацію із його екскохана. Натомість, опублікував гучну заяву знайомий Славка та Лялі, поет Євген Рибчинський. Він натякнув, що співак почав роман з Фонарьовою заради кар’єри.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...