Новий поворот! Анджеліна Джолі відкликала позов щодо насильства з боку Бреда Пітта

Попри «попадання» до списку «небажаних холостяків», справи у Бреда Пітта, схоже, потроху йдуть вгору, й у нього з'явився шанс налагодити стосунки з дітьми, передають Патріоти України.

Адже їхня мати, Анджеліна Джолі відкликала позов до ФБР щодо насильства з боку Бреда стосовно неї та їхніх дітей на борту приватного літака.

Про це пишуть зарубіжні ЗМІ.

Як відомо, у 2016 році ФБР розпочало розслідування того випадку, який передував розлученню зоряної пари. За словами Джолі, Пітт у літаку душив одного з їхніх спільних дітей, а іншого вдарив по обличчю.

Крім того, він схопив актрису за голову і «струснув».

«У якийсь момент він пролив пиво на Джолі, а також пролив пиво та вино на дітей», — йшлося в офіційних документах. У результаті розслідування ні до чого не призвело, і справу було закрито без звинувачень.

Однак у квітні 2022 року Джолі під псевдонімом Джейн Доу подала позов до ФБР, вимагаючи надати всю інформацію про перебіг розслідування, посилаючись на закон про свободу інформації.

У той час джерело Page Six стверджувало, що таким чином актриса намагалася добути хоч якусь інформацію, яка ганьбить Бреда Пітта, щоб використовувати її в боротьбі за опіку над дітьми.

«Анджеліна, ймовірно, шукає шматочок інформації, щось ще, що можна використати проти Бреда, щоб нашкодити йому. Це відчайдушний вчинок з метою виявити щось, чого, можливо, і не існує в записах ФБР, щоб оприлюднити це», — розповів інсайдер.

Однак тепер 49-річна актриса вирішила відкликати цей позов. Зазначимо, що 60-річний Пітт категорично відкидав усі заяви про фізичне насильство та стверджував, що звинувачення Джолі «абсолютно не відповідають дійсності».

Але що б не було правдою, діти актора стали на бік матері. Так, Пакс у соцмережах назвав Бреда Пітта «засранцем світового класу», а Захара, Вів'єн та Шайло відмовилися від його прізвища, причому остання зробила це офіційно, звернувшись до необхідних інстанцій. Інсайдери повідомляють, що Бред тяжко переживає розрив із дітьми.

"Усі наративи...": Українська акторка, яка працювала з Вакарчуком на виборах 2019 року, розповіла, чим її вразив лідер "Океану Ельзи"

вівторок, 1 жовтень 2024, 8:30

Відома українська акторка Галина Баранкевич, яка присвятила своє життя грі на сцені театру, поділилася цікавими подробицями про лідера гурту "Океан Ельзи" – Святослава Вакарчука. Вона зізналася, що під час співпраці з музикантом на виборах у 2019 році,...

"Досі не відчуваю...": Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті

вівторок, 1 жовтень 2024, 8:22

Український співак і колишній лідер українського гурту "Тартак" Олександр Положинський, який раніше був на фронті у складі 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура", розповів, чому не воює на передовій, але не полишив військову справу. Артист заявив,...