Новий поворот у скандалі: Зірка "Друзів" Перрі та його асистент витратили понад $55 тис. на кетамін менш ніж за місяць

Американський актор Метью Перрі та його помічник Кенет Івамаса, заарештований у справі про смерть зірки "Друзів", витратили понад $55 тис. на 55 флаконів кетаміну за 29 днів. Про це пише Us Weekly, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, зазначеною в судових документах, поданих у справі проти помічника Метью Перрі, Кенні Івамаси, актор і його асистент витратили щонайменше $55 тис. на 55 флаконів кетаміну та численні ін’єкції за 29 днів до смерті Перрі 28 жовтня 2023 року.

Документи, отримані виданням, детально описують низку текстових повідомлень від Івамаси, в яких він просить більше кетаміну майже щодня. Щонайменше один раз він бере участь у незаконних угодах з наркодилерами. У документах також описується, як зірка "Друзів" і Івамаса зустрілися з "доктором П." (справжнє ім’я - доктор Сальвадор Пласенсія) на стоянці, щоб сплатити за інʼєкції кетаміну на задньому сидінні автомобіля.

Лікар і помічник Перрі обміняли тисячі доларів готівкою на пляшки препарату, який управління з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів схвалило для використання як загальний анестетик. Однак лікарі іноді призначають його для використання "не за призначенням", наприклад для лікування депресії. Деякі також використовують кетамін через його галюциногенні властивості, які можуть стати небезпечними, якщо приймати їх рекреаційно.

Крім того, згідно з документами, "доктор П." неодноразово ходив до будинку Перрі, щоб зробити йому ін’єкцію — одного разу навіть протягом кількох годин після того, як Перрі вже отримав інфузію кетаміну, а подвійне введення призвело до різкого підвищення його артеріального тиску та спричинило стан, коли він не міг говорити або рухатися.

У документах описується також інший випадок, коли лише через 9 днів після незаконної покупки 25 флаконів кетаміну у свого джерела Івамаса незаконно придбав ще 25 пляшок за $6 тис. Він зробив Перрі шість ін’єкцій того самого дня. Протягом наступних 72 годин він робив йому ще щонайменше 18 ін’єкцій.

У день смерті актора, 28 жовтня, помічник Перрі зробив йому ще щонайменше три ін’єкції, в результаті чого він помер того ж дня. Останні слова Перрі, як повідомляється, були "вколи мені велику [дозу]" до Івамаси.

У зв'язку зі смертю Перрі в четвер, 15 серпня, було заарештовано п'ятьох осіб, у тому числі Івамасу, двох лікарів, Марка Чавеса і Сальвадора Пласенсію, а також наркодилерів Джасвін Сангху, відому як "Кетамінова королева", і Еріка Флемінга.

Як свідчить хронологія, побудована на основі поліцейських звітів, останні дні Перрі були присвячені інтенсивним пошукам наркотику. Федеральні прокурори стверджують, що п'ятеро обвинувачених "скористалися залежністю пана Перрі для власного збагачення".

"Його зацікавила спеціальність...": Марічка Падалко розповіла, як війна вплинула на вибір професії її 17-річного сина Михайла

вівторок, 20 серпень 2024, 6:00

Популярна ведуча ТСН Марічка Падалко, яка нещодавно поділилася родинною радістю, розповіла про вибір свого сина Михайла. Відомо, що в цьому році хлопець закінчив школу, активно займається волонтерством та цікавиться історією. За словами Марички, її 17-...

"Для когось це вибір": Відомий шоумен висловився про виїзд Ханумака з України та чи дійсно він залишиться в США

понеділок, 19 серпень 2024, 22:30

Популярний український шоумен Віктор Гевко, який від 2015 року веде активну політичну діяльність, висловився про виїзд до США актора Руслана Ханумака, передають Патріоти України з посиланням на. Артист ще на початку липня повідомив, що покинув Україну ...