Новий проект: Арнольд Шварцнеггер постав у образі Зевса та заінтригував фанів (фотофакти)

74-річний голлівудський актор та екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер спантеличив фанатів новим постером, на якому постав в образі верховного бога Олімпу Зевса.Відповідна публікація з'явилася у його Twitter-акаунті, зазначають Патріоти України.

Очевидно, цим постером Арні натякнув на прем’єру проекту за його участю. "Очікується у лютому 2022", – йдеться у публікації до постера.

Більше жодних подробиць Шварценеггер не розкрив.

На постері Арнольд позує із сивим волоссям та бородою, золотими нагрудними обладунками та браслетами на руках. З його зап'ясть виходять блискавки, які обвивають надпис "Зевс".

До речі, постер цієї ж серії опублікував актор Ральф Меллер. Він здивував фанатів образом Посейдона. Актор так само уникнув деталей.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...