Новий Рік у стилі Party Like A Russian: Вєрка Сердючка розважала росіян на вечірці в ОАЕ (фото)

Український артист Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, розважав росіян на вечірці у Дубаї. Тут у п'ятизірковому готелі святкували Новий Рік у стилі Party Like A Russian, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

«Тут відбулося найвеселіше свято для росіян у світі, адже виступали на ньому королі вечірок – «Іванушки International» та Вєрка Сердючка. Хто може запалити крутіше?», – пише Starhit.

«Під її «Дольче Габбану», «Чіту Дріту» та «Все буде добре» просто неможливо було всидіти на місці – тому в танець пустилися навіть найдосвідченіші глядачі», – ідеться у публікації.

У перервах Сердючка вітала всіх із Новим Роком, піднімаючи келихи елітного шампанського разом зі своєю сценічною мамою. «Якось Абрамович після виступу нам надіслав пляшку дорогого шампанського. А у нас колектив під сто чоловік – ну ми розлили кожному по ковпачку, щоби всім дісталося. І знаєте – жодної різниці не відчули», – розповіла Вєрка один із випадків свого насиченого гастрольного життя.

Також Данилко згадав, як у дитинстві вирізав із журналів фотографії кумира – Тото Кутуньо, а потім сталося так, що відомий італійський маестро робив для нього каву.

«Зараз Данилко, до речі, виступає досить рідко – може собі дозволити вибирати із сотень пропозицій лише ті, що його влаштовують у всіх пунктах. Організатори новорічної ночі – компанія Berin Iglesias Art – домовлялася з ним аж за півтора роки до призначеної дати», – ідеться у публікації.

Вказано, що вимоги у Данилка «досить скромні» – переліт бізнес-класом та п'ятизірковий топ-готель. Крім того, організатори вечірки запропонували артисту кілька днів відпочити в Дубаї, і він погодився.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...