"Ну що… бережися, русня!": Снайперка Євгенія Емеральд розсекретила стать майбутньої дитини

Українська захисниця, снайперка з позивним "українська Жанна Д’Арк" Євгенія Емеральд незабаром вдруге стане мамою, передають Патріоти України.

Стать майбутньої дитини захисниця не хотіла одразу дізнаватися, тож їхні з чоловіком друзі влаштували подружжю гендер-паті.

Загалом, майбутній тато, військовий Євген Стипанюк, хотів, аби у них народилася дівчинка, а от Євгенія – хлопчик. Під час вечірки подружжя нарешті дізналося, хто ж у них народиться. Так, пара чекає на дівчинку.

"Ну що… бережися, русня! Світ чекає на снайперку. Наше військове Бандерятко - майбутня дівчинка. Цю дитину нам подарував Бог під час війни… Я точно знаю, що мініснайперка дасть про себе знати всьому світу і перевершить своїх батьків. Мій Євген Стипанюк мріяв саме про дівчинку (це він ще не знає, що таке я - в квадраті)! Мій татусь би його зрозумів. Давайте помолимося за Євгена", - пожартувала Євгенія.

Зазначимо, Євген та Євгенія одружилися у жовтні цього року. Весілля вони організували просто на передовій зі своїми побратимами. Раніше снайперка розповіла, які коштовні подарунки їм вручили друзі. Також Євгенія пригадала, як почалася її дружба зі співачкою Тіною Кароль.

"Перепробувала все": Важкохвора Катерина Тишкевич розкрила подробиці свого лікування

понеділок, 15 квітень 2024, 14:30

Українська акторка Катерина Тишкевич розкрила нові подробиці свого лікування від тяжкої хвороби, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що пішла на прийом до нового невролога. Лікар зазначив, що в Катерини дійсно складно си...

Монарші негаразди по-данськи: Королева Мері підігріла чутки про велику сварку з королем Фредеріком, - британські ЗМІ

понеділок, 15 квітень 2024, 9:40

Рівно за місяць, 14 травня, король Данії Фредерік і його дружина, королева Мері, відзначать 20-ту річницю весілля. Однак останнім часом подружжя уникає спільних появ на публіці після того, як у листопаді минулого року монарх спровокував чутки про роман...