"Ну що, почалося?" Макаревич бурхливо відреагував на скандальні заяви Путіна про Україну

У понеділок, 21 лютого 2022 президент Росії Володимир Путін офіційно визнав "ЛДНР", про що заявив у своєму зверненні до росіян. На дії глави Кремля відреагував російський музикант Андрій Макаревич. Він прокоментував скандальні заяви Путіна на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ну що, почалося? Мої вітання. У наших людях генетично сидить підсвідома впевненість, що найголовніший - наймудріший. "Ось цар прийде - цар розсудить."Історія, правда, каже, що так буває далеко не завжди, та хто ж її пам'ятає..."- написав Макаревич.

"Спасибі вам безмежно", - відреагувала українська актриса Римма Зюбіна під постом музиканта. Позицію Макаревича за лічені години підтримали тисячі юзерів. "І ось ще питання: ті жителі України, яких зараз почнуть вбивати - це вони винні в тому, що НАТО як би "посунулося до наших кордонів?" Ось точно вони?"- відреагував на слова Путіна лідер "Машини часу".

Реакція російського музиканта Лебединського на дії Путіна

До слова, кількома днями раніше опозиційний російський співак Олексій Лебединський (він же Професор Лебединський), який перебрався в США на ПМЖ, обурився на сторінці в Facebook через настрої, що панують в країні-агресорі Росії.

Він не вибирав виразів і дорікнув співвітчизників-росіян в бездіяльності – його обурило, що жителі Росії та українці, які там перебувають, не виходять на мітинги та не протистоять режиму президента РФ Володимира Путіна.

Артист хоче, щоб глава Кремля, а з ним і незаконно обраний президент Білорусі Олександр Лукашенко, отримали по заслугах від усього світу.

"Знаєте, я хочу, щоб вже цей Путін ср*ний разом з пітекантропом Лукою отримали п**ди від усього об'єднаного світу, раз населення Росії, українців, які там живуть, і населення Білорусі настільки безпорадно", – заявив Лебединський.

Він дорікнув землякам і українцям, які емігрували до Росії, у відсутності сміливості через те, що вони відкрито і безстрашно не демонструють обурення "діям путінської зграї".

"Що ви будете робити, якщо завтра підла війна і кров близьких нам людей від імені всього російського народу? Нічого. Добре, що я поїхав", - підсумував артист.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...