"Никогда не пойму и не оправдаю!": Ольга Бузова звинуватила пропагандиста Кремля в приниженні жінок (відео)

Популярна російська співачка і телеведуча Ольга Бузова звинуватила російського пропагандиста Володимира Соловйова в систематичному приниженні жінок. Знаменитість заявила, що він запросив її взяти участь у своєму шоу на YouTube, але вона відмовилася. З відповідною заявою вона виступила в сторіс в Instagram. За її словами, поведінка телеведучого, який погано поводиться з жінками словесно і фізично, для неї "дно", передають Патріоти України.

"І є один пасажир... Звуть його Володимир Соловйов, який займається просто абьюзингом, ображає жінок регулярно. Запрошує в свої шоу гостей і їх публічно принижує", – пояснила свою позицію Бузова.

Вона заявила, що ніколи не прийде до нього на авторське шоу і не дозволить йому "хайп за її рахунок".

У свою чергу Володимир Соловйов не став зволікати з відповіддю. Він порадив Бузовій звернутися до фахівців, а саме – до психіатра і адвоката. "Їй потрібен хороший психіатр. У неї хвороба Уткіна – це коли людина вживає слова, про значення яких не знає. Якщо вона і далі продовжить говорити про людей в такому ж дусі, їй знадобиться і адвокат, тому що знайдеться людина, яка не стане все це терпіти", – висловився Соловйов у коментарі виданню "СтарХіт".

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...