"О, він дійсно гарний!": Колишня дружина принца Ендрю Сара Фергюсон розповіла, як принцеса Діана познайомила її з чоловіком

Колишня дружина принца Ендрю і мати принцеси Беатріс і принцеси Євгенії Сара Фергюсон розповіла про своє життя в королівській родині і дружбу з принцесою Діаною. ЗМІ дали їм імена Фергі і Ді. Сара Фергюсон дала велике інтерв'ю і стала героїнею обкладинки популярного американського журналу People, повідомляють Патріоти України.

Як вона розповіла виданню, з принцесою Діаною її пов'язує давня дружба. До того, як вони стали Фергі і Ді і до того як вони стали герцогинею Йоркською і принцесою Уельською вони були просто Сарою Фергюсон і Діаною Спенсер.

«Ми були найкращими подругами, коли їй було 14 або 15 років», - розповіла 61-річна Фергюсон. Вона зізналася, що саме Діана познайомила її з принцом Ендрю, молодшим братом принца Чарльза.

«Я сказала їй: «О, Ендрю дійсно гарний». На що Діана відповіла мені: «Ага, Фергс», - розповіла вона.

У 1986 році Сара Фергюсон вийшла заміж за середнього сина королеви Єлизавети. У шлюбі народилися дві дочки - принцеси Беатріс і Євгенія. Через десять років після весілля їх шлюб розпався, проте принц і герцогиня зберегли гарні стосунки.

У своєму інтерв'ю Сара Фергюсон розповідає, що після її весілля з принцом Ендрю британські ЗМІ намагалися будь-що посварити їх з Діаною. Їх імена і фото не сходили зі шпальт таблоїдів, але журналісти постійно порівнювали їх.

«У 80-х Діана виглядала красивою, а поряд була товста, неохайна Фергі», - розповіла герцогиня, яку бульварна преса називала «герцогинею свинини». «Ми були там просто для того, щоб люди заробляли багато грошей. У той час ми обидві цього не усвідомлювали». Проте, за словами Фергюсон, принцеса і герцогиня у всьому намагалися надавати одна одній допомогу. ЗМІ ж називали називали їх «Віндзорськими дружинами».

«У нас з Діаною були проблеми з психічним здоров'ям, і ми з нею часто розмовляли», - згадує герцогиня. «Вона якось сказала: "Фергі, запам'ятай одну річ: коли ти на вершині п'єдесталу, так легко впасти. Ти опиняєшся внизу. Просто бери і піднімайся вгору».

"Нас називали і святими, і грішницями. І найважливішим було зберігати міцну дружбу, що ми і робили, хто б і що б про нас не писав", - додала вона. Як і принцеса Діана з принцом Чарльзом, Сара Фергюсон оформила розлучення з принцом Ендрю в 1996 році.

Також в своєму інтерв'ю герцогиня Йоркська (після розлучення Сара Фергюсон зберегла за собою титул - ред.) розповіла, що принцеса Діана обожнювала її дочок, а вона в свою чергу любила її хлопчиків. «Діти були її притулком. Її раєм».

Вона додала, що знає напевно, що Діана б «дуже пишалася» своїми синами і їх «чудовими дружинами», і була б «просто одержима своїми п'ятьма онуками».

Після розлучення з принцом Ендрю Сара Фергюсон знайшла себе в написанні книг. На початку серпня з друку вийде її новий історичний художній роман Її серце замість компаса (Her Heart for a Compass), присвячений її далекій пращурці леді Маргарет Монтегю Дуглас Скотт.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...