"Обійми": Переможець "Євробачення" приїхав до Києва та заспівав українською (відео)

Португальський співак Сальвадор Собрал знову повернувся до Києва, де у 2017 році виграв "Євробачення". Увечері 17 червня музикант дав концерт на терасі "Всі. Свої", порадувавши слухачів переможною піснею Amar Pelos Dois та новими роботами. Також португалець підготував українцям музичний подарунок, повідомляють Патріоти України.

Несподівано для глядачів Сальвадор виконав хіт гурту "Океан Ельзи" - "Обійми". Це стало приємним сюрпризом не тільки для українських шанувальників його творчості, а й для ОЕ.

"Обійми" з португальським настроєм. Просто літній вечір в Києві, просто португалець Сальвадор Собрал, переможець Євробачення-2017, просто несподівано виконав українську пісню на своєму концерті", - підписали музиканти фрагмент виконання їх пісні.

Потім "Обійми" прозвучали в дуеті з Джамалою. "Неймовірно тепло. І справа не в погоді. Португалія завітала до нас. В обіймах Сальвадора Собрала та океану емоцій сьогодні", - написала співачка під відео з концерту.

Сальвадор Собрал представляв Португалію на "Євробаченні-2017" з піснею, яку йому написала сестра Луїза. В ліричний композиції Amar Pelos Dois співається про серце, яке, "все витримає та зможе любити за двох". Ця пісня стала для музиканта особливою. У Сальвадора був вроджений порок серця, і його життя врятувала пересадка органу.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...